Skip to content
5 motive pentru care să alegi un card combustibil

5 motive pentru care să alegi un card combustibil

De ce să alegi un card combustibil prin Cardoil Avantaj? Pentru că vine la pachet cu nenumărate avantaje pentru tine și afacerea ta. Dăm valoare timpului și resurselor tale și astfel am pregătit două tipuri de carduri care să îți vină în ajutor.

Un card combustibil prin Cardoil Avantaj este gândit ca un instrument de plată care să îți vină în ajutor atunci când îți dorești să eficientizezi consumul de combustibil.

Iată care sunt cele mai importante 5 motive pentru care să alegi un card combustibil:

Cardoil Avantaj ți-a pregătit 2 tipuri de carduri

Îți propunem două tipuri de carduri, gândite în funcție de nevoile și stilul fiecărui client. Acestea se adresează către două categorii diferite de clienți, ambele având ca principal scop minimizarea cheltuielilor.

Cardurile de debit

Acest tip de carduri se adresează companiilor sau persoanelor fizice. În baza cardurilor de debit, beneficiezi de carburant ieftin, comparativ cu prețul de la pompă.

Se pliază perfect pe nevoile clienților noștri de a eficientiza costurile, prin alimentarea în avans a cardului de combustibil cu suma pe care își doresc să o aloce pentru o lună de zile.

Cardurile de credit

Cardurile de credit Cardoil Avantaj se adresează companiilor ce îți doresc să plătească la termen combustibilul necesare flotei. Acest card are în componența sa diverse avantaje transportatori, printre care și carburant ieftin.

Se adresează clienților ce își organizează diferit rulajul banilor în companie și își doresc să fie creditați la termenul stabilit în baza contractului.

Cei mai importanți furnizori de combustibil

Cardoil Avantaj este partener al celor mai importanți furnizori de combustibil din țară. Vei putea utiliza un card combustibil în peste 1.500 de stații din România și peste 43.500 de stații din Europa.

În baza parteneriatelor solide încheiate între Cardoil Avantaj și cei mai importanți furnizori reușim să oferim avantaje transportatori.

Platformă online ce permite gestionarea cardurilor

Fie că ai optat pentru unul sau mai multe carduri, unul sau mai mulți furnizori, vei fi mereu în control. Gestcom Oil este un serviciu inteligent ce îți va oferi informații cu privire la alimentările efectuate, fluctuațiile de preț, stații din care au alimentat autovehiculele din flota companiei și multe alte detalii prețioase.

Cost Control pentru fiecare card combustibil

Cardoil Avantaj îți pune la dispoziție un sistem automat ce îți trimite notificări în timp real. Acest aspect îți permite să fii mereu la curent cu situația alimentărilor, a soldurilor și facturilor emise.

După fiecare alimentare vei primi notificări prin e-mail sau SMS, așa cum ai optat încă de la început.

Factura unică

Unul din cele mai importante avantaje transportatori pe care îl pune la dispoziție un card combustibil este factura unică. Ne dorim să uiți de grija păstrării  bonurilor fiscale pentru fiecare alimentare. Factura unică se va emite la data stabilită de tine în contract. Aceasta va fi însoțită de o anexă care va cuprinde toate informațiile pe care le-ai primit după alimentare.

Care consideri că este cel mai potrivit card combustibil pentru tine și afacerea ta? Intră în contact cu Cardoil Avantaj și vom personaliza oferta conform nevoilor tale.

 

Back To Top