Skip to content
Țigări electronice de unică folosință – ce trebuie să știi

Țigări electronice de unică folosință – ce trebuie să știi

În ultima vreme țigările electronice de unică folosință au devenit o alternativă foarte eficientă la țigările clasice. Atunci când spunem țigări electronice de unică folosință, ne referim la o mini-narghilea electronică sau un mini inhalator electronic care funcționează pe principiile aparatului pentru aerosol.

Țigările electronice de unică folosință sunt considerate o alternativă mult mai sănătoasă la țigările clasice. În acest moment există pe piață țigări electronice de unică folosință fără tutun, dedicate persoanelor care doresc să scape de viciul fumatului.

De asemenea, acestea sunt destinate și persoanelor care doresc să se relaxeze sau să inhaleze vitamine și substanțe benefice corpului.

Țigări electronice de unică folosință – avantaje

Da, țigările electronice de unică folosință vin cu o serie de avantaje, mai ales pentru cei care doresc să înlocuiască metoda clasică de fumat. Un prim avantaj este reprezentat de faptul că nu ai nevoie de cartușe neîncărcabile sau de lichid pentru reîncărcare. Totul este foarte compact, simplu de utilizat, iar dispozitivul e atât de mic, încât încape în buzunar.

Țigara electronică de unică folosință nu necesită instalare sau înlocuirea unei rezistențe, nu are reglaje și nu necesită încărcarea baterie. Dispune doar de un led care te avertizează atunci când bateria dispozitivului s-a terminat.

Experiența de fumat cu o țigară electronică de unică folosință este una foarte plăcută, aceasta creează vapori de abur aromați. În plus, îți poți alege aroma preferată, unele bazate chiar pe aromele tradiționale de narghilea.

Țigara electronică de unică folosință Vape Luvv fără nicotină

Vape-urile LUVV sunt dispozitive de inhalare recreative, fără nicotină. Țigara electronică de unică folosință LUVV durează mai mult decât toate celelalte dispozitive existente pe piață, cu până la 700 de inhalări.

Ingredientele din țigara electronică LUVV sunt din formule naturale, provenind dintr-o sursă etică. Acestea nu conțin calorii sau compuși dăunători și nu creează dependență. Iată aromele disponibile:

 • VAPE LUVV ZEN – PENTRU RELAXARE
 • VAPE LUVV VITA – VITAMINE ESENȚIALE
 • VAPE LUVV GLOW – PENTRU ÎNTREȚINERE
 • VAPE LUVV CALM – PENTRU ODIHNĂ
 • VAPE LUVV RISE – PENTRU CONCENTRARE
 • VAPE LUVV WAKE – PENTRU ENERGIE

Țigara electronică de unică folosință Holster Vape

Holster Vape sunt acele puff bar care conțin nicotină. Acestea se regăsesc în diferite arome și sunt realizate în Germania. Cu un număr aproximativ de 600 de pufuri, acestea oferă o experiență de fumat inedită. Acestea dispun de o baterie reîncărcabilă de 400mAh, iar design-ul este inconfundabil, fără buton. Îți prezentăm mai jos aromele disponibile pentru aceste vape-uri:

 • COLA – aroma inconfundabilă de Coca Cola mereu cu tine
 • WATERMELON ICE – pentru iubitorii de pepene și mentol
 • PEACH ICE – mix fructat și răcoros
 • PASSION GRAPEFRUIT -acrișor cu tente dulcege de vară
 • MANGO ICE – un mix tropical răcoritor
 • ENERGY – o aromă inconfundabilă de energizant
 • PINEAPPLE ICE – mix răcoritor de vară, de ananas dulce-acrișor
 • BLACKCURRANT LEMONADE – toate aromele care îți plac: limonadă de coacăze, afine și mentă

Acum că ai descoperit câteva tipuri de țigară electronică de unică folosință, tu pe care ai vrea să o încerci? Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi pe Facebook, Instagram sau accesând pagina noastră de contact. Vom fi bucuroși să te sfătuim și să te ajutăm să găsești narghileaua perfectă pentru tine!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top